Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου έβαλαν στο «στόχαστρο» διαιτητή από το Αγρίνιο, ο οποίος όπως αναφέρουν συγκεκριμένα: «κάλεσε σε απολογία τους παίκτες της Παναχαϊκής για το καροτσάκι και την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάνου Κωστόπουλου, του πιο θερμού οπαδού της Παναχαΐκής που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες».

Το ζήτημα προέκυψε στο παιχνίδι Παναχαϊκής – Κέρκυρας. Ο διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες και βάσει του φύλλου αγώνα ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο για την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για τον εκλιπόντα Πάνο Κωστόπουλο, αλλά λόγω του γεγονότος ότι στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο λεπτά καθυστέρηση διότι και οι δύο ομάδες καθυστέρησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα ο Αγρινιώτης διαιτητής μέσω του sinidisi, διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι το ζήτημα προέκυψε για την καθυστέρηση της έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου και όχι για την τήρηση ενός λεπτού σιγή που αφορά τη μνήμη και την εκδήλωση τιμής προς έναν άνθρωπο που δεν είναι στη ζωή και αγαπούσε το ποδόσφαιρο στο βαθμό που το αγαπάει και ο ίδιος.