Η Lacta εντυπωσιάζει και στη φετινή της καμπάνια εν όψει της ημέρας των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου. 

Στην καμπάνια της πρωταγωνιστούν 28 ξεχωριστά ερωτευμένα ζευγάρια, με τις δικές τους ιδιαιτερότητες το καθένα, διαφορετικής καταγωγής ίσως και σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και που δείχνουν ότι ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ταμπέλες, στερεότυπα και περιορισμούς. 

Ανάμεσα σε αυτά τα 28 αληθινά ζευγάρια, υπάρχει ένα που προέρχεται από την Πάτρα. Ο λόγος για την Εύα και τον Νίκο που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο βίντεο είναι 15 χρόνια μαζί. Ο Νίκος βρέθηκε απρόσμενα σε αναπηρικό αμαξίδιο και η οικογένειά του, αλλά και η αγάπη της Εύας τον έκανε να σταθεί δυνατός και να συνεχίσει. 

Ο τίτλος της καμπάνιας είναι "Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις" και ήδη έχει κυκλοφορήσει εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου. Η καμπάνια σίγουρα αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και το ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να ερωτεύονται και να τους αγαπούν. Είναι ένα μήνυμα που περνάει η διαφήμιση αυτή και που ασφαλώς πέρα από όλα τα άλλα συγκινεί. 

Δείτε εδώ όλες τις ιστορίες των 28 αληθινών ζευγαριών που συμμετέχουν στην καμπάνια.  

Οι φωτογραφίες είναι της Chloe Kritharas Devienne. 


Lacta - #ActForLove