Η ΝΟΔΕ Αχαΐας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε ανακοίνωση της αναφέρει τα παρακάτω:

"Τις τελευταίες ώρες διάφοροι «διαδρομιστές» διακινούν στην πόλη σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αφορούν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Πατρέων.

Και επειδή επισήμως δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τις προσδοκίες τους, χρησιμοποιούν την γνωστή μέθοδο της διαρροής μέσω γνωστών «ψιθυριστών» που ουδεμία σχέση έχουν με την Νέα Δημοκρατία, τόσο με την ηγεσία της όσο και με τα εκλεγμένα όργανά της στην Αχαΐα.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν άπαξ δια παντός, ότι με απόφαση του Προέδρου του κόμματος και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για τον Δήμο Πατρέων στηρίζει τον γιατρό και πρώην βουλευτή Νίκο Παπαδημάτο.

Για την συγκεκριμένη απόφαση, έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή τόσο η ΝΟΔΕ Αχαΐας, όσο και οι βουλευτές της στον Νομό.

Άμεσα διοργανώθηκε μαζική σύσκεψη στην ΝΟΔΕ Αχαΐας όπου παρουσία δεκάδων στελεχών του κόμματος ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου και δρομολογήθηκαν οργανωτικά όλες οι δράσεις για την στήριξη του προεκλογικού του αγώνα, με σεβασμό πάντα στα πλαίσια και την στρατηγική που ο ίδιος θα χαράξει στον δρόμο προς τις εκλογές του Μαΐου.

Σε αυτή την μάχη, ήδη συστρατεύεται το σύνολο των δυνάμεων της τοπικής Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του κόμματος στην Αθήνα.

Όσο για τους ευφάνταστους διαδρομιστές τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

Είναι άλλωστε γνωστοί στην πόλη και όσες φορές στο παρελθόν επιχείρησαν να σπείρουν ανέμους, εισέπραξαν θύελλες."