Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να άργησε να μπει στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όμως πλέον είναι ενεργή, με χιλιάδες ακόλουθους, ενώ σχολιάζει τη φετινή εκδοχή του Your Face Sounds Familiar σε συνέντευξή της.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι ήταν επιφυλακτική στην αρχή και αποκαλύπτει ότι εκείνη ώθησε την Σμαράγδα Κρυδη να φτιάξει λογαριασμό στο instagram:

«Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική με το θέμα των social media. Μου φαινόταν παράξενο και δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη με την ιδέα. Ακόμα και τώρα μοιράζομαι με τον κόσμο αυτό που αντέχω, επιλέγοντας συγκεκριμένες στιγμές. Δεν θυμάμαι ποιος με έβαλε στο τριπάκι να κάνω Instagram. Αυτό, όμως, που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως εγώ παρακίνησα την Σμαράγδα Καρύδη να κάνει Instagram. Η περίοδος που το χρησιμοποιούσα πιο ενεργά ήταν το 2016, που ήμουν στην κριτικη επιτροπή του Your face sounds familiar, στον ANT1».

Η δημοφιλής ηθοποιός σχολιάζει και την πρεμιέρα του σόου μεταμφιέσεων, καθώς έχει καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του show λέγοντας:

«Την παρακολούθησα και μου άρεσαν όλοι. Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 μου άφησε μια γλυκιά ανάμνηση, καθώς με τα μέλη της κριτικής επιτροπής είχαμε δέσει πολύ. Ο Σταμάτης Φασουλής, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Νίκος Μουτσινάς είναι πρόσωπα που εκτιμώ ιδιαίτερα, όπως άλλωστε και τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είναι μια σούπερ παρουσιάστρια και πολύ καλό παιδί», λέει στο περιοδικό People.