Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια ακόμα παράσταση για το «Elizadeath» , προς τιμή του συγγραφέα Χάρη Ρώμα. Στη γεμάτη ασφυκτικά από θεατές αίθουσα του Επίκεντρου+, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, παρακολούθησε την πατρινή εκδοχή του έργου του, κι απ’ ότι δήλωσε στο τέλος της παράστασης, έμεινε ενθουσιασμένος από την ποιότητα της ομαδικής δουλειάς. Ξαναχάρηκε το κείμενο που είχε χρόνια να δει μετά την πολύχρονη επιτυχία που είχε στην Αθήνα και ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο προς τιμήν του, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει λεπτομερώς για την παράσταση με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Να θυμίσουμε ότι το «Elizadeath» είναι το πρώτο έργο του Χάρη Ρώμα και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θεατρικό κοινό της Πάτρας, σε σκηνοθεσία του Τζίμη Πολίτη. Μια παράσταση με απίστευτο, αλλά και καυστικό χιούμορ, που εμπνέει, διασκεδάζει, αλλά και προβληματίζει. Οι θεατές παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δημιουργία μιας παράστασης από την αρχή μέχρι το τέλος της, μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Υπόθεση έργου:

Μετά από πέντε χρόνια, μια ομάδα ηθοποιών συναντιέται ξανά -με εμφανή τα σημάδια από τις επιπτώσεις της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο- για να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παραγωγή που αναφέρεται στην Βασίλισσα Ελισάβετ Α΄. Η προσπάθεια καταλήγει σε καταστροφή, με πολύ γέλιο, καταιγιστικούς ρυθμούς, τρελές εξελίξεις και ανατροπές.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Άλκης Σαρακίνης

Ζωή Απόστρατου

Καλλιρρόη Τσώκου

Γιώργος Λογαράς

Ιωάννα Κάμαρη

Γιώργος Μαντζώρος

Ελένη Καραλή - Σαρακίνη

Κώστας Τσορτός

Μαρία Ανδρικοπούλου

Μάκης Νικολόπουλος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο: Χάρης Ρώμας

Σκηνοθεσία: Τζίμης Πολίτης

Βοηθός σκηνοθέτη : Πηνελόπη Χατζή

Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Επιμέλεια μουσικής: Ειρήνη Τσώκου

Φώτα - ήχος: Νίκος Γιατράκος

Μακιγιάζ: Opsis – Φρόσω Γεωργοπούλου

Κομμώσεις: ΙΕΚ Δέλτα 360Ο

Ηχογραφήσεις: Σάκης Μπάστας  - studio Noise box

Video- φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Σαρακίνης

Σχεδιασμός εντύπων : Φίλλιπος Μποτώνης

Οργάνωση παραγωγής: Ίλια Ράγκου

Παραγωγή : ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη – Κυριακή  έως τις 24 Φεβρουαρίου

Ώρες: Πέμπτη έως Σάββατο στις 21.15 & Κυριακή στις 20:00.

Γενική είσοδος:  10 €, ομαδικό 8 € (άνω των 10 ατόμων)

Τηλ. Κρατήσεων: 2610 46.10.50