Ο Σέρβος τερματοφύλακας Νίκολα Πέτριτς και ο μεσοεπιθετικός από την Τσεχία Γιακούμπ Πετρ βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα σε μια προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει την Παναχαϊκή στην αντεπίθεση που θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα.

Οι δύο έμπειροι παίχτες αναμένονται από την Τετάρτη να ξεκινήσουν προπονήσεις με την Παναχαϊκή, ενώ στις πρώτες τους δηλώσεις παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να μπουν στις επίσημες υποχρεώσεις της Πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα, κάτι που βέβαια θα αποφασίσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τσεκάροντας την ετοιμότητά τους.


Nikola Petrić - Highlights


Jakub Petr - Highlights

Πάει για επιθετικό και στόπερ...

Δεν τελειώνει όμως εδώ η Παναχαϊκή.

Όπως αναφέρει το matchnews, έχει κι ένα κενό να καλύψει στη θέση του κεντρικού αμυντικού (Κοτσώνης), ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ανοίξει η όρεξη στη διοίκηση και φουλάρει για πρωτοκλασάτο επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Οι επιλογές πάντως στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο είναι περιορισμένες, όμως στην Παναχαϊκή το ψάχνουν και έχουν περιθώριο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου που λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.