Πάνω από 25 νεαρές και όμορφες κοπέλες της Πάτρας έχουν κάνει αίτηση και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να γίνουν οι φετινές βασίλισσες του Πατρινού Καρναβαλιού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το ενδιαφέρον ήταν για ακόμα μία χρονιά μεγάλο, με πολλές κοπέλες να φιλοδοξούν να κερδίσουν το στέμμα και να επιλεχθούν αυτές από την γνωμοδοτική επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοπέλες που έχουν κάνει αίτηση είναι ηλικίας από 18 έως και 33 και προέρχονται από διάφορους χώρος, από τον χορό, από το μόντελινγκ, από την υποκριτική, από τον αθλητισμό, αλλά και φοιτήτριες και γενικότερα από ποικίλα πεδία που δεν έχουν απλά και μόνο να κάνουν τον πολιτιστικό τομέα. 

Το κριτήριο που θα κρίνει την απόφαση της επιτροπής δεν θα έχει να κάνει απλά και μόνο με την ομορφιά και την εξωτερική της εμφάνιση, όμως ρόλο θα παίξει η καλλιέργεια της, η επικοινωνία που έχει με τον κόσμο και φυσικά η αγάπη της για το Πατρινό Καρναβάλι.

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι το κύριο και βασικό πρόσωπο της καμπάνιας που θα πρέπει να ξεκινήσει για την διαφήμιση του θεσμού στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή. 


Από τον χορό οι δύο προηγούμενες βασίλισσες

Θυμίζουμε ότι στα δύο περασμένα καρναβάλια της Πάτρας οι βασίλισσες προέρχονταν από τον χώρο του χορού, με την Ανδριάννα Παναγιωτοπούλου να κερδίζει το στέμμα το 2017 και την Όλγα Κατσάρα το 2018. Μένει να δούμε ποια θα είναι η φετινή βασίλισσα.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι φέτος η βασίλισσα θα καθίσει στην αγκαλιά ενός εντυπωσιακού γορίλα, στιλ Κινγκ - Κονγκ, σε ένα ξεχωριστό άρμα που έχει φτιάξει ο Πέτρος Βρυώνης το οποίο θα περιέχει ειδικά φωτιστικά και άλλα εφέ που αναμένεται να καταπλήξει τους καρναβαλιστές και τους επισκέπτες της Πάτρας.