Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας αναφέρει σε ανακοίνωση της:

"Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Γιώργου Αλεξόπουλου ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας «Αλλαγή».

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους τελευταίους παραδοσιακούς εκδότες που αφιέρωσε την ζωή του υπηρετώντας με συνέπεια τον Πατραϊκό Τύπο. Είχε μεγάλη αγάπη για την δημοσιογραφία και όλα αυτά τα χρόνια με την πένα του εξέφραζε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.

Μέσα από την έκδοση της εφημερίδας υπεράσπιζε τις ιδέες του για κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ισότητα και πάνω από όλα για σωστή ενημέρωση. Έδωσε μάχες για την ελευθεροτυπία, την πολυφωνία και την εγκυρότητα  πάντα με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον και την προάσπιση του δικαίου και της δημοκρατίας. Με την μαχητική αρθρογραφία του είχε συμβάλλει σημαντικά στην διάδοση των αρχών της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισονομίας.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Βαγενάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του και  τους οικείους του, όπως και στην «οικογένεια» της εφημερίδας «Αλλαγή». Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον κόσμο του περιφερειακού τύπου αλλά και για την τοπική κοινωνία."