Η Νίνα Λοτσάρη αποτέλεσε - άθελα της - πρόσωπο της επικαιρότητας της Πάτρας, από τη στιγμή που ήταν να πρωταγωνιστήσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού και τα οποία δεν έγιναν, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά και της έλλειψης τεντών και προστατευτικών μέτρων από την διοργανώτρια αρχή που είχε και την ευθύνη για την όλη εκδήλωση. 

Η Πατρινή performer αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στo αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν και τα κρητικά μέσα ενημέρωσης. 

Η Νίνα Λοτσάρη πήγε στο Ηράκλειο καθώς έχει προσκληθεί για να τραγουδήσει στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε η πρόεδρος του συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης του νομού Ηρακλείου. 

Στο Ηράκλειο την εντόπισε μεταξύ άλλων και η Πατρινή Ερατώ Μπερλέμη, η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, που εδώ και ορισμένο καιρό ζει και εργάζεται μόνιμα στην πρωτεύουσα της Κρήτης, ως γυμνάστρια στο Παγκρήτειο Στάδιο. Η Ερατώ Μπερλέμη που και αυτή έχει την δική της λάμψη και ομορφιά, δεν έχασε την ευκαιρία και με την παρέα της την πλησίασε, βγάζοντας όλοι μαζί μια φωτογραφία. 


Η φωτογραφία που παραχώρησε αποκλειστικά η Ερατώ Μπερλέμη στο patrasevents.gr δείχνει ότι η Νίνα Λοτσάρη θα έχει μία άψογη φιλοξενία τις μέρες που θα μείνει στο Ηράκλειο. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να περάσουν καλά στην εκδήλωση που θα γίνει με αυτή τη μοναδική για τα εγχώρια δεδομένα performer και ελπίζουμε να έρθει η στιγμή εκείνη που ο Δήμος της Πάτρας και ο Καρναβαλικός Οργανισμός θα παρουσιάσει το event με τα καλλιτεχνικά δρώμενα της τελετής έναρξης που δεν έγιναν. 

Έτσι ώστε να έχουμε και εμείς στην Πάτρα την ευκαιρία να απολαύσουμε την Νίνα Λοτσάρη από κοντά.