Το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στον Παύλο, τον Αντώνη και τον Ίονα δεν φαίνεται να έχει αποφορτιστεί στο σπίτι του Power of Love. Το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Gala του ριάλιτι με τον Παύλο να παίρνει για ακόμα μια φορά τη φωτογραφία του δίπλα από εκείνες των συμπαικτών του σχολιάστηκε πυροδότησε νέα ένταση ανάμεσα στους παίκτες, όπως αναφέρει το zappit.

«Όταν θα νιώσω ότι είμαι καλά εδώ μέσα θα τη βάλω δίπλα στη θέση της ακριβώς εκεί που ήταν» σχολίασε ο Παύλος και ο Αντώνης Χρόνης έριξε λάδι στη φωτιά: «Δεν πειράζει γιατί μας διευκόλυνε από το να πάρουμε εμείς τη δική μας φωτογραφία. Ούτε εγώ θέλω να έχω τη φωτογραφία μου δίπλα στου Παύλου. Η γνώμη μου είναι ότι είναι τραμπούκος. Φάνηκε άλλωστε σε πάρα πολλά σημεία», αναφερόμενος και στο επεισόδιο με τον Ίονα, ο οποίος ανέφερε πως είπε κι άλλα που δεν προβλήθηκαν.

«Τη λέξη τσουτσέκι που είπες καταρχήν πάρ’ την πίσω και πρόσεχε πως μιλάς και πως ανοίγεις το στόμα σου. Δεν σου έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα να πεις αυτή τη λέξη», διαμαρτυρήθηκε ο Παύλος, με τον Αντώνη να διευκρινίζει ότι αυτή ήταν μια λέξη που είπε εκείνος για τη Νέρτζη και τον Ίονα να συνεχίζει λέγοντας πως ο Παύλος έχει πολλά νεύρα».