Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής στο ματς με την Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε να κάνει με τον Παναγιώτη Κωστόπουλο που έφυγε από τη ζωή τρεις μέρες πριν από τον αγώνα που έδινε η ομάδα. 

Το καροτσάκι του πιστού οπαδού της Πατρινής ομάδας ήταν εκεί, στην θέση του, όπως σε κάθε παιχνίδι που έδινε η Παναχαϊκή στην Αγυιά, στο σημείο που καθόταν ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. 

Οι παίκτες της Παναχαϊκής, αλλά και της Κέρκυρας πήγαν ξεχωριστά και άφησαν στο σημείο μία ανθοδέσμη, ενώ καταχειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς του γηπέδου. Στο φινάλε του αγώνα παίκτες, πάγκος και οπαδοί φώναξαν με όλη τη δύναμη της φωνής τους "Παναχαϊκή".

Και είναι σίγουρο ότι ο Παναγιώτης Κωστόπουλος που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από την ζωή θα τους άκουσε από κάπου εκεί ψηλά και αν μη τι άλλο θα φώναξε και αυτός για να ακουστεί το όνομα της Παναχαϊκής στις πύλες του παραδείσου, εκεί που βρίσκονται τόσες και τόσες δόξες που πέρασαν από το γήπεδο της Αγυιάς. 

Οι παίκτες της Παναχαϊκής την Κυριακή αγωνίστηκαν και για τον Παναγιώτη Κωστόπουλο για να του δώσουν χαρά εκεί όπου βρίσκεται πλέον και για αυτό μετά το τέλος του αγώνα αφιέρωσαν τη νίκη τους στη μνήμη του. 

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή με τον τεχνικό της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλο να πλησιάζει το καροτσάκι του Παναγιώτη Κωστόπουλου, με δάκρυα στα μάτια, αφήνοντας τον δικό του φόρο τιμής, σε έναν εμβληματικό οπαδό που άφησε το δικό στίγμα στο οπαδικό κίνημα της Παναχαϊκής.