Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και διανύουν την καλύτερη περίοδό τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μπορεί να χώρισαν οι τηλεοπτικοί δρόμοι τους αυτή τη σεζόν, όμως στην καθημερινότητα παραμένουν αχώριστοι. «Η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει να έρθει», επιμένουν οι γνωρίζοντες μετά το επιτυχημένο τεστ της συγκατοίκησης, ενώ κάποιοι πίστεψαν ότι έχει ήδη έρθει… Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μπαλί, οι φίλοι τους περίμεναν ότι το εξωτικό αυτό ταξίδι θα συνοδευόταν από μια πρόταση γάμου κάτι που δεν έγινε.

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης, ωστόσο, στο event «Yeς I Do», όπου έκανε πασαρέλα φορώντας ένα υπέροχο ρομαντικό νυφικό, φαίνεται ότι συγκίνησε τον αγαπημένο της. Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε από νωρίς στο MEC Παιανίας και ανυπομονούσε να την καμαρώσει με το νυφικό, κάνοντας πολλούς να σχολιάσουν ότι δεν αργεί η ώρα της εκκλησίας. «Την Ευρυδίκη την είχα δει και πέρυσι νυφούλα, την είδα και πρόσφατα, και αυτό που έχω να πω είναι πως της πάει πολύ το νυφικό! Ειδικά το φετινό, μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που την είδα έτσι ντυμένη», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Realnews, και εξηγεί: «Η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα, αν είχε γίνει θα το είχατε μάθει, δεν είναι και εύκολο να το κρύψουμε! Θα γίνει στην πορεία. Δεν έχουμε βάλει κάποιο χρονοδιάγραμμα... Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση και ο γάμος δεν είναι κάτι που μας πιέζει ή μας αγχώνει. Το φθινόπωρο κλείνουμε δύο χρόνια, είμαστε σε πολύ καλή φάση και προς το παρόν χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος θα έρθει αργότερα».

Και κατά πόσο πιστεύει ότι αυτό θα αλλάξει το status της σχέσης τους; «Είναι ένας τίτλος, δεν θα αλλάξει ριζικά τη σχέση. Μια σχέση την αλλάζει ένα παιδί, δεν την αλλάζει ο τίτλος “παντρεμένος ή όχι”. Τώρα όλα παίρνουν μια σειρά. Πρώτα πάει ο γάμος και μετά έρχεται το παιδί. Πιστεύω έτσι είναι η φυσική εξέλιξη. Στο μυαλό μου κάπως έτσι το έχω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ό,τι ονειρευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε», καταλήγει.