Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το oroskopos.gr για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα περάσεις σίγουρα υπέροχα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ανέλπιστα χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και καλοπέραση! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει τύχη και εύνοια στον φιλικό τομέα και θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία γνωριμία συναρπαστική, θα σου δώσουν χαρά και θα σου αλλάξουν την ζωή! Όλα κυλούν όπως θα ήθελες στον έρωτα και ακόμα καλύτερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες! Ένα καλό απρόσμενο νέο, έρχεται!

Γενικά
Μία ημέρα έκπληξη, που θα σε ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά φίλε Ταύρε, δίνοντας σου την δυνατότητα να αναγεννηθείς και να μεταμορφώσεις την ζωή σου! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και καταφέρνεις ξαφνικά, να «περάσεις» ακριβώς την εικόνα που θες στους άλλους. Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, φέρνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα, με παρασκηνιακό τρόπο, που θα σε συναρπάσει και θα σε ευχαριστήσει πολύ!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου, στα καλύτερα τους σήμερα! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, ενώ καταφέρνεις και γοητεύεις το άτομο που επιθυμείς, λόγω του μυστηρίου και του ερωτισμού που εκπέμπεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου αποδεικνύει με πράξεις, την αφοσίωση του, την πίστη του, αλλά και τον πόθο του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχονται ξαφνικά κέρδη, ανέλπιστες λύσεις και αφθονία! Η καλύτερη ημέρα για υπογραφές ή επενδύσεις! Στη δουλειά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσεις αύξηση ή να διεκδικήσεις προαγωγή

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Μία ημέρα που θα σε κάνει να ξεχάσεις την μοναξιά, αγαπητέ Δίδυμε, αφού πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει θετικές εκπλήξεις και ανέλπιστη χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμος και πιο σίγουρος από ποτέ! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα βοηθήσει κυρίως τις φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις! Ένα χαρμόσυνο νέο και μία σημαντική βοήθεια από φίλο, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θες και να κατακτήσεις στόχους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα, αφού είναι και αυτός που θα σου δώσει και την μεγαλύτερη χαρά! Η βαθιά παροντική ανάγκη σου, για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις! Εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή σχέσεις και όμορφες στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έχεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, διορθώνεις κάθε προβληματική συναδελφική σχέση και οικονομικά πετυχαίνεις στόχους, ακόμα κι αν χρειαστεί να στηρίξεις χρηματικά έναν φίλο, που έχει την ανάγκη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, είναι μία ημέρα γεμάτη ικανοποίηση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και βρίσκεις χρόνο για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει βελτίωση της εμφάνισης σου και γλυκύτητα στην καθημερινότητα σου, ενώ το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου δώσει τύχη και εύνοια, προκειμένου να εκπληρώσεις μία βαθιά σου επιθυμία, που είχες εδώ και καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Το φλερτ μεταξύ σας, υπήρχε καιρό, αλλά τώρα πλέον το πάθος σας δεν μπορεί να κρυφτεί και θα εκδηλωθεί καθαρά! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον πόθο του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που ευνοείται κυρίως, σήμερα! Η επιτυχία είναι εδώ για σένα και οποιαδήποτε πρωτοβουλία, ενδείκνυται σήμερα! Οικονομικά, απαλλάσσεσαι από παρελθοντικά προβλήματα και χρέη, με την βοήθεια κάποιου άλλου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού
Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα, αγαπητέ Λέοντα, που όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές, χαρά, έντονη κοινωνική ζωή, λάμψη και ξαφνικές επιτυχίες κάθε είδους! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου δώσει τύχη κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου δικαιώνεσαι και καταφέρνεις να επαναφέρεις την αρμονία και την ηρεμία, στις επαφές σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές, αν είσαι ελεύθερος και θα χορτάσεις κολακείες και φλερτ! Ναι, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε κακομαθαίνει, σε έχει στα ώπα-ώπα, σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σε χαροποιήσει πολύ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, η αυξημένη δημιουργικότητα σου, θα σου φέρει σίγουρα επιτυχία και διάκριση! Ναι πες σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, φυσικά με υπευθυνότητα και χωρίς ρίσκα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανασφάλειες, στεναχώριες και πληγές του παρελθόντος! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές μέσα στην οικογένεια και το σπίτι και ενδυναμώνει τις συγγενικές σχέσεις! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σε ομορφύνει και θα σε ανανεώσει εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, αφού όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, λύνονται δια μαγείας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ναι, σήμερα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ξανά! Η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά τώρα! Αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο από την δουλειά σου, σήμερα είναι η ευκαιρία να τον πλησιάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και ανανεώνεται την καθημερινότητα σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα απολύτως, αφού στόχοι και επιθυμίες, πραγματοποιούνται! Οικονομικά, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, πετυχαίνεις στόχους, αλλά περνάς και υπέροχα! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές, όπου και εκεί θα γευτείς και την επιτυχία! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει νέες γνωριμίες, σε κάνει περιζήτητο, αλλά και δέκτη απρόσμενων χαρούμενων νέων ή μηνυμάτων! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, φροντίζει για την διασκέδαση σου, αλλά και για την φήμη σου! Οι άλλοι σε κάνουν να νιώθεις το επίκεντρο της προσοχής, με τον θαυμασμό τους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία, για τους ελεύθερους! Οι ερωτικές επαφές σου, θα φέρουν θετικές αλλαγές και μέσα από ερωτικές συναντήσεις, πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πες ναι σε νέες συνεργασίες σήμερα, όπως επίσης και στις οικονομικές συμφωνίες! Η καλύτερη μέρα για υπογραφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ήρθε η στιγμή, φίλε Σκορπιέ, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μέσα από χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να αποδείξεις το δίκιο σου, μέσα από επαφές και συζητήσεις! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει λύσεις σε θέματα που καιρό σε απασχολούν και έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, σιγουρεύεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον λύνετε μαζί, παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε καυτές αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει μετανιωμένος και επιθυμεί επανασύνδεση! Συνδύασε λογική με συναίσθημα και θα δεις ότι θα πάρεις την σωστή απόφαση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει! Λύνεις παλαιά προβλήματα και δέχεσαι μόνο καλά νέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυτό που περίμενες τόσο καιρό, φίλε Αιγόκερε, είναι η ψυχική σου ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Ναι, σήμερα είναι η ημέρα που θα το πετύχεις! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει παρασκηνιακά ή μυστικά, κάποια νέα ή μηνύματα, που σε ανανεώνουν ψυχικά και συναισθηματικά! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει επίσης κάποιες ειδήσεις και επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, παρελθοντικός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι από συναίσθημα και πάθος προς τα εκεί! Προσοχή στις αποκαλύψεις και είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα! Αν πάλι, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις στιγμές ερωτισμού και αισθησιασμού, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Μείνε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο τύχη και πάμπολλες ευκαιρίες για βελτίωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μία ημέρα φίλε Υδροχόε, που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, να αλλάξεις ότι δεν σ’αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές μέσα στους φιλικούς σου κύκλους, αλλά και μέσα στην κοινωνική ζωή! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, υλοποίηση σχεδίων, αλλά και ένα πολύ ευχάριστο νέο ή μήνυμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους! Ίσως μάλιστα ένας φίλος, βοηθήσει πολύ στην έναρξη και στην εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας, ώστε να μεταμορφωθεί σε μία όμορφη σταθερή σχέση! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση της σχέσης σου, μέσα από εξόδους, αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εδώ και καιρό περιμένεις μία είδηση ή μία απάντηση! Σήμερα είναι η μέρα που θα ακούσεις αυτό που θες, σε επάγγελμα και χρήμα! Η τύχη τώρα σε ανταμείβει!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά, Ιχθύ! Να τελειοποιήσεις την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και να πετύχεις ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ενδείξεις σεβασμού και θαυμασμού από τους άλλους για το πρόσωπο σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, στην μετέπειτα πορεία σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, είναι αυτό που σου φέρει μία είδηση ή επικοινωνία, που θα σε ανανεώσει συναισθηματικά και θα νιώσεις πολύ χαρούμενος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί οι ευκαιρίες σήμερα, για κάτι… απαγορευμένο, να είναι πολλές, εσύ όμως, είσαι αποφασισμένος μόνο για σοβαρά πράγματα! Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενα σχέση, που θα σε ανεβάσει και κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, σου δίνει χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συγκυρίες σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους και σκοπούς! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου!