Μια από τις καλύτερες γωνίες της Πάτρας που εδώ και χρόνια ήταν ανενεργή στην αγορά της πόλης, φαίνεται ότι παίρνει ζωή. Μιλάμε για την γωνία στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, επί της οδού Κορίνθου, μπαίνοντας στην κεντρικότερη πλατεία της Πάτρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο δεκαήμερο πρόκειται να λειτουργήσει εκεί καφέ take away της γνωστής φίρμας Coffeebrands που έχει ανοίξει δεκάδες καταστήματα στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως με την μορφή franchise. Το κατάστημα θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες ημέρες και θα δώσει ζωή σε μία γωνία που παραμένει "νεκρή", από το ξεκίνημα της κρίσης. 

Το τελευταίο μαγαζί που λειτουργούσε εκεί ήταν και αυτό κατάστημα αλυσίδας και συγκεκριμένα της γνωστής εταιρείας "Γρηγόρης - Μικρογεύματα" που είχε κάνει τότε ένα φιλόδοξο άνοιγμα στην αγορά της Πάτρας μέσω ενός Πατρινού επιχειρηματία, χωρίς όμως να έχει την αναμενόμενη συνέχεια, κυρίως εξαιτίας της κρίσης που ακολούθησε. 

Το κατάστημα πάντως ετοιμάζεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, οι εργασίες είναι εντατικές και σίγουρα είναι θετικό που αυτή η κεντρική γωνία της Πάτρας θα στεγάσει μετά από αρκετά χρόνια μία επιχείρηση.