Δεύτερη ήμερα σήμερα για το event που όλοι περιμέναμε και οι εκπλήξεις δε σταματούν στο Κατάστημα επίπλων ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ στην Ακτή Δυμαίων 80.

Οι Χρυσάνθη & Ελπίδα Γεωργιοπούλου, πιστοί οπαδοί της ποιότητας και της τελειότητας, εξασφάλισαν για εσάς αποκλειστική συνεργασία με τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Η Δέσποινα Μοιραράκη θα βρίσκεται στο κατάστημα επίπλων ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ για 3 ακόμα ημέρες, έτοιμη να σας εμπνεύσει και να σας παρουσιάσει τη νέα της συλλογή από χειροποίητα χαλιά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Αν παρευρεθήκατε σήμερα στο κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους, είναι σίγουρο πως εντυπωσιαστήκατε όπως και εμείς από τη φιλική ατμόσφαιρα και τα υπέροχα χρώματα που έκλεψαν την παράσταση.

Αν πάλι ψάχνετε ακόμα για το τέλειο χάλι που θα «ζεστάνει» το σπιτικό σας για μια ζωή, σπεύσατε! Αυτή είναι σίγουρα η ευκαιρία να βρείτε το χάλι των ονείρων σας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα και να απολαύσετε όλη τη συλλογή χαλιών Despoina Miraraki για 3 ημέρες ακόμα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ έως και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.