Η γνωστή σε όλους μας Δέσποινα Μοιραράκη βρίσκεται στην Πάτρα, παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή χαλιών, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Χρυσάνθη και την Ελπίδα Γεωργιοπούλου.

Η επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - έπιπλα κύρους έχει πολυτελή πείρα στον χώρο της κατασκευής επίπλων, με υψηλή αισθητική και ποιότητα που αντέχει στην χρήση και στον χρόνο! Με πάντα ανήσυχο πνεύμα εγκαινίασε μια συνεργασία με τα χειροποίητα χαλιά Despoina Miraraki, δίνοντας μια διαφορετική όψη στον χώρο της διακόσμησης του σπιτιού.

Τέλεια χειροποίητα χαλιά σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, ολοκληρώνουν την εικόνα των πιο κομψών επίπλων, δίνοντας μια ολοκληρωμένη επιλογή για πιο όμορφο σπίτι!


Ήδη από την Παρασκευή ο χώρος στο κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - έπιπλα κύρους, γέμισε με μαγευτικά χαλιά σε διάφορα και εντυπωσιακά χρώματα, τα οποία παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Χαλιά που σε ταξιδεύουν σε χώρες τις ανατολής με τα χρώματα και τα σχέδιά τους... Πάντα με την εγγύηση του ονόματος της Δέσποινας Μοιραράκη.

Η συλλογή των χαλιών θα βρίσκεται μέχρι και την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.

Πρόκειται για ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανείς... γιατί το χαλί των ονείρων σας πλέον δεν είναι άπιαστο όνειρο!