Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας νεαρός, που γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια όταν το τζιπ του τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από μια τρομακτική μετωπική σύγκρουση μ’ ένα φορτηγό στο Νιου Χαμσάιρ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τη δραματική σκηνή κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου που ακολουθούσε, οι επιβάτες του οποίου -ένας πατέρας με το γιο του- έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό του τζιπ.

Ο 18χρονος Σαμ Λατσάνς οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα στον ολισθηρό λόγω του χιονιού αυτοκινητόδρομο χωρίς να κόψει ταχύτητα καθώς πλησίαζε σε μια στροφή. Ξαφνικά το τζιπ του γλίστρησε προς το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε ένα επερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα μια τεράστια πύρινη μπάλα από τη σφοδρή σύγκρουση.

Προσοχή! Οι εικόνες είναι σκληρές!

Ο Μάρκ Κρέιμερ, που κατέγραψε τη σκηνή, δεν πρόλαβε να φρενάρει κι έπεσε πάνω στο τζιπ του 18χρονου. Αυτό όμως φαίνεται πώς μάλλον έσωσε τη ζωή του νεαρού, καθώς το ΙΧ του απομακρύνθηκε από τις φλόγες.

Ξεπερνώντας το σοκ και αντιδρώντας αστραπιαία ο Κρέιμερ κι ο γιος του, Τζον, πήδηξαν από το αυτοκίνητό τους κι έτρεξαν να βοηθήσουν τον Σαμ, απομακρύνοντάς τον από τα συντρίμμια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης με σοβαρά τραύματα, ρήξη σπλήνας και κάταγμα στο πόδι.

Η μητέρα του έσπευσε να ευχαριστήσει τους σωτήρες του γιου της για την «θαυματουργική», όπως τη χαρακτήρισε, επέμβασή τους.

«Όλοι βρέθηκαν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο τρομερό ήταν. Ο χειρότερος εφιάλτης για μια μάνα», είπε.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά όπως λένε οι γιατροί, τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο. Ο 66χρονος οδηγός του φορτηγού τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.