Στην τελική τους φάση είναι οι εργασίες που γίνονται στο κτίριο του πρώην "Morea"απέναντι από τη Μαρίνα της Πάτρας. 

Οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του 2017 και μετά, ολοκληρώνονται μέσα στο επόμενο διάστημα και το Moxy Hotel Patras αναμένεται να λειτουργήσει στα μέσα του 2019, προλαβαίνοντας κατά πάσα πιθανότητα και το καλοκαίρι. 

Το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής, στο ομορφότερο κομμάτι της παραλιακής ζώνης της Πάτρας, θα έχει 116 δωμάτια και θα δώσει σίγουρα μία μεγαλύτερη πνοή στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και κυρίως στις ξενοδοχειακές της υποδομές, αυξάνοντας τα περιθώρια για την προσέλευση και τη διαμονή τουριστών στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Το νέο αυτό ξενοδοχείο ανήκει στον αμερικάνικο όμιλο "Marriot" και συγκεκριμένα στο brand "Moxy" που υπέγραψε τον Ιούλιο του 2017 συμβόλαιο συνεργασίας με την "Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων" σε Ακίνητη Περιουσία "ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ" η οποία τον Δεκέμβρη του 2016 είχε προχωρήσει στην εξαγορά του κτιρίου. 

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο etravelnews, ανέλαβαν η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaner Italia και η CS Hospitality ανέλαβαν και τη διαχείριση του νέου 5άστερου Academia of Athens, Autograph Collection, που θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 38 & Ομήρου).

Ένα κτίριο λοιπόν που εδώ και χρόνια ήταν μέσα στην εγκατάλειψη και στην παρακμή παίρνει και πάλι, μετά από αρκετές δεκαετίες, ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από το πώς ήταν το κτίριο, πώς είναι και πώς θα γίνει. 


Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του


Υπό ανακατασκευή τον Δεκέμβρη του 2017


Όπως είναι αυτή τη χρονική περίοδο


Και όπως θα γίνει (φωτορεαλιστική απεικόνιση www.shanercorp.com)