Ο πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή έδωσε την δική του απάντηση μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του στην εκπομπή Μαζί Σου.  

Αφορμή εκτός από την τηλεοπτική εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Nomads, στάθηκε και μια ανάρτησή της στο Instagram, όπου ανέβασε ένα έγγραφο στο οποίο φαίνεται μια ιατρική γνωμάτευση για κάταγμα στα πλευρά της, με κρυμμένη όμως την ημερομηνία, καθώς και τα ονόματα των υπογραφόντων ιατρών.

Ο Χρήστος Γιάτσας αναφέρει: "Για πολλοστή φορά, τις «περήφανες» δηλώσεις ότι η ιστορία αυτή τελειώνει εδώ διαδέχτηκε μία τραγελαφική ανάρτηση.

Δυστυχώς, η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να διατηρηθούν στην επικαιρότητα τους στερεί την ορθή κρίση και τη δυνατότητα να αντιληφθούν ότι έχουν γίνει περίγελος στα μάτια της κοινής γνώμης.

Πριν δυο εβδομάδες, κατά δήλωσή της στην εκπομπή της κυρίας Μελέτη, η πρώην σύντροφός μου είχε παραδεχτεί, κατ'ουσίαν ότι τα ραγισμένα πλευρά της ήταν αποκύημα της φαντασίας της.

«Δεν πήγα στο γιατρό, το φαντάστηκα ότι είχα ραγισμένα πλευρά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, μοιράζοντας αφειδώς το γέλωτα.

Σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, δίχως να επιδείξει κάποιο έγγραφο δημοσίου νοσοκομείου.

Έπειτα, ως δια μαγείας, εμφάνισε σε ανάρτησή της ένα τέτοιο έγγραφο, με κρυμμένη την ημερομηνία (!!!), καθώς και τα ονόματα των υπογραφόντων ιατρών.

Ένα έγγραφο στο οποίο γίνεται λόγος για κάταγμα στα πλευρά από δεξιά. Σημειωτέον ότι η βουτιά στα χιόνια στο περιβόητο βίντεο, το οποίο δεν μπήκε στον κόπο να μας δείξει ολόκληρο, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, γίνεται από τη δεξιά πλευρά του σώματός της. Αυτή με τα ραγισμένα πλευρά ντε...

Για ακτινογραφία, φυσικά, ούτε λόγος...

Η εν λόγω κυρία προσφέρει απλόχερα τη διασκέδαση, αλλά η φαρσοκωμωδία αυτή κούρασε το μέσο τηλεθεατή.

Ποιος ξέρει τι άλλο θα επινοήσει για να μείνει στην επικαιρότητα ως το δικαστήριο; Εμείς, πάντως, θα μείνουμε συντονισμένοι..."