Αυτή η κόντρα δεν έχει τελειώσει ακόμα…

Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα μετά την αποχώρησή της Εύης Ιωαννίδου από το σπίτι του GNTM. Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και εκεί αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», για την ηλικία της. Η Εύη επέλεξε να βγάλει στον «αέρα» την ταυτότητά της προκειμένου να αποδείξει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δε λέει ψέματα για την ηλικία της.

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό στο περιοδικό People αφήνοντας νέες μπηχτές για την παρουσιάστρια του Open. Συγκεκριμένα η Εύη είπε:

«Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα της ηλικίας μου, Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι με ξέρει και λέω ψέματα. Δεν με ξέρει. Μπορεί να έχουμε κάποιες κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία, γιατί ήμουν στον αέρα και ήξερα ότι κανείς δεν μπορεί να το κόψει. Οπότε έδειξα την ταυτότητα και το ξεκαθάρισα».
Το μοντέλο εξήγησε γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Γιατί όταν υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα για την ηλικία μου και ότι δεν είμαι 23 αλλά.28 είναι θέμα. Αναπαράγεται και πάει λέγοντας. Όχι ότι έχω κάτι προσωπικό, απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω».