Η «Motorwest 2019» είναι η πρώτη Περιφερειακή Έκθεση Οχημάτων που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Πάτρας με αναφορά σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου 2019.

Την έκθεση διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ, που ιδρύθηκε το 1997 σαν θυγατρικό Σωματείο του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας. Mετέχουν άτομα που ασχολούνται με διοργανώσεις αγώνων από το 1965, δηλαδή έχουν εμπειρία πλέον των 45 ετών στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η ΦΙΛΜΠΑ Διοργανώνει κυρίως Αγώνες Ταχύτητας Αυτοκινήτων, Αγώνες Αναβάσεων Αυτοκινήτων, Πλοηγήσεις, Αγώνες MOTO-CROSS και εκδηλώσεις με παλιά Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες. Τα μέλη της ΦΙΛΜΠΑ είναι βασικά στελέχη σε όλους τους Αγώνες Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας του Πανελλήνιου, Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που γίνονται στη χώρα μας.

Συνδιοργανωτής και αρωγός η 132χρονη περιφερειακή εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την καθημερινή της έκδοση αλλά και τις περιοδικές της εκδόσεις.

Τα τελευταία χρόνια η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πρωταγωνιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας με την διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων (Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας, Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, κ.α.).
Και επιπλέον η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πρωταγωνιστεί στην κάλυψη του χώρου των δύο και τεσσάρων τροχών στη Δυτική Ελλάδα με το εβδομαδιαίο ένθετο «ΑUTO& MOTO», το περιοδικό «AUTOMOTOPATRAS MAGAZINE» και τον ιστότοπο automotopatas.gr.

Η διοργάνωση αποσκοπεί στη προβολή πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας εταιριών που σχετίζονται με τους δύο και τέσσερις τροχούς, στο πλατύ καταναλωτικό κοινό της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και η μεταξύ τους αλληλεπίδραση που θα συμβάλλει σε μελλοντικές κερδοφόρες συνεργασίες. Σημαντική μας προτεραιότητα η ανάδειξη καινοτόμων επιχειρήσεων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με ότι έχει «κινητήρα», αλλά και οικολογικών λύσεων σε μία περίοδο που η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί παγκόσμια προτεραιότητα.

Η «Motrowest 2019» δεν θα περιοριστεί στην προβολή εκθετών και χορηγών. Ημερίδες θα λάβουν χώρα με στόχο την ενημέρωση του κοινού αλλά και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019
11:00 Έναρξη Έκθεσης
17:45 Εγκαίνια Έκθεσης
18:00 – 20:00 Ημερίδα : Οδική Ασφάλεια : Ο ρόλος των χρηστών και των υποδομών
21:00 Dj SET
23:00 Τέλος ημέρας – Κλείσιμο Πυλών
 
Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019
10:00 Άνοιγμα Πυλών Έκθεσης
12:00 Επίδειξη πλεονεκτημάτων Ηλεκτροκίνησης
12:00-13:00 Παρουσίαση περιπτέρων εκθετών
18:00 – 20:00 Παρουσίαση Περιπτέρων
20:00 Επίδειξη Τηλεκατευθυνόμενων Αυτοκινήτων και Αεροπλάνων
21:00 Τελετή Λήξης
22:00 Τέλος ημέρας – Κλείσιμο Πυλών

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Με Αστικό λεωφορείο

Νο7 (Περιβόλα – Σούλι) : Αφετηρία από Ερμού ανά 20 λεπτά

Με αυτοκίνητο

Από Περιμετρική Πατρών :

Βγαίνετε από την Περιμετρική οδό στην Έξοδο Γλαύκου και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Κέντρο Πάτρας (υπάρχει αναλυτική σήμανση σε όλα τα κομβικά σημεία).

  • Βγείτε στην 28 έξοδο στον Κόμβο Γλαύκου με κατεύθυνση προς Πάτρα 1.4 km
  • Στρίψτε δεξιά στην οδό Ευδόξου στην περιοχή Περιβόλα με κατεύθυνση προς Πάτρα 0.2 km
  • Στον κυκλικό κόμβο, βγείτε στην τρίτη έξοδο, στην οδό Αριστοτέλους 1.7 km
  • Στον κυκλικό κόμβο, βγείτε στην πρώτη έξοδο, στην οδό Πατρών Κλάους) 0.2 km
  • Στρίψτε αριστερά στην οδό Ιωάννη Ρίτσου 0.1 km
  • Φτάσατε στην οδό Ιωάννη Ρίτσου (Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πλαϊνή είσοδος – ράμπα )