Θρήνος στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή. Έφυγε από τη ζωή ο πιο πιστός οπαδός της ομάδας, ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, σκορπίζοντας ρίγος συγκίνησης στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα στην Πάτρα. 

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος πριν από μερικές ημέρες είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δίνοντας εκεί τη δική του μάχη, βγήκε νικητής αφού είχε καταφέρει και είχε επανέλθει μετά ορισμένες ώρες, έχοντας και πάλι επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Φαίνεται όμως ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Στο άκουσμα της είδησης δεκάδες φίλοι της Παναχαϊκής που τον είχαν αγαπήσει και τον είχαν γνωρίσει μέσα από τα παιχνίδια της ομάδας τους, ανεβάζουν συγκινητικές αναρτήσεις στη σελίδα τους στο Κόκκινο Μαύρο, δίνοντάς του ευχές για "καλό ταξίδι". 

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος υπήρξε ο πιο πιστός οπαδός της Παναχαϊκής. Ένας άνθρωπος που αγάπησε την ομάδα, με ανιδιοτέλεια και την ακολουθούσε παντού, ακόμα και με το αναπηρικό του καροτσάκι σε όσα παιχνίδια και αν έδινε, εκτός Πάτρας, αλλά και μέσα στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά. 

Τον αγαπούσαν όλοι παίκτες, παράγοντες και οπαδοί, αλλά και αντίπαλοι που του χάριζαν τη φανέλα τους για τον αγώνα που έδινε στη ζωή του, μετά από τροχαίο που είχε στην Πατρών Πύργου.


Ο ίδιος ήταν από τους πρωτοστάτες της εκστρατείας των πολιτών για να φτιαχτεί επιτέλους ο νέος αυτοκινητόδρομος και να σταματήσει η χρήση της εθνικής οδού καρμανιόλα. 

Πέρα από την Παναχαϊκή αγαπούσε και την πόλη του, έχοντας διάθεση να προσφέρει στα κοινά. Μάλιστα, πριν το εγκεφαλικό επεισόδιο είχε δηλώσει ανοικτά ότι θα ήταν στο πλευρό του Νίκου Τζανάκου και στο ψηφοδέλτιο του για τις εκλογές του Μάη στον δήμο της Πάτρας.

Δεν πρόλαβε. Οι οπαδοί και οι φίλοι της Παναχαϊκής θα τον θυμούνται για πάντα. Καλό του ταξίδι. 


ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Παναγιώτη αδελφέ μας, καλό ταξίδι"

Σε ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή αναφέρει για τον θάνατο του Παναγιώτη Κωστόπουλου: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του θανάτου ενός εμβληματικού υποστηρικτή της ομάδας μας.

Δυστυχώς ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μετά από μάχη αρκετών ημερών δεν είναι πλέον κοντά μας. Αισθανόμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι για αυτή την εξέλιξη και πραγματικά εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Η γενναιότητα και η δύναμη που επέδειξε αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν ένα μάθημα για όλους μας. Παναγιώτη αδερφέ μας, καλό ταξίδι!».