Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει δει τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται στα ύψη με τον ρόλο του στο «Τατουάζ». Ο serial killer της επιτυχημένης σειράς του Alpha έχει εντυπωσιάσει με τις υποκριτικές του ικανότητες το τηλεοπτικό κοινό, ενώ έχει σαγηνεύσει όλες τις γυναίκες με την γοητεία του.

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος είναι λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Χθες το απόγευμα, ο Νίκος ενημέρωσε με ένα InstaStory στους followers του πώς επισκέφτηκε το κομμωτήριο για να κουρευτεί και ανανεώσει την εμφάνισή του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο προσωπικός του hairstylist είναι ο ίδιος του ο αδερφός. Ο τρίτος από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειας, ο Παναγιώτης Πολυδερόπουλος, είναι 26 χρονών, εργάζεται σε barber shop και είναι εκείνος που επιμελείται την κόμη του διάσημου αδερφού του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος, οι δυο τους μοιάζουν απίστευτα, ενώ έχουν και μια άψογη σχέση, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος σε συνεντεύξεις του.


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τον κούκλο αδερφό του