Την απογοήτευση και την οργή τους για την πρωτοφανή εγκατάλειψη και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, απέναντι στην περιοχή τους, εκφράζουν οι κάτοικοι του Μπεγουλακίου και δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση "μετά από 4 χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων και δεσμεύσεων εκ μέρους του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παύλου Στάμου, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουμε ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, η κατάσταση των δρόμων παραπέμπει σε σεληνιακό τοπίο: Οι λακκούβες έχουν πάρει την μορφή κρατήρων, κάτι που κρύβει τεράστιους κινδύνους για τους οδηγούς και τους διερχόμενους πολίτες.

Ο Δήμος Πατρέων, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του για τη στήριξη και φροντίδα στις λαϊκές γειτονιές, συνεχίζει την απαξίωση της περιοχής του Μπεγουλακίου, που έχει μεταβληθεί σε αποκομμένη ζώνη της Πάτρας.

Ενδεικτική, όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες που παρατίθενται, είναι η κατάσταση των οδών Κουτούζη και Παπαλουκά, που παρά τις ρητές δεσμεύσεις του αρμοδίου Αντιδημάρχου, παραμένουν χωματόδρομοι με τεράστιες λακκούβες-λίμνες το χειμώνα και αποπνιχτική σκόνη το καλοκαίρι.


Ο Δήμος Πατρέων κοροϊδεύει τους δημότες του Μπεγουλακίου, παρά το γεγονός ότι πληρώνουν αδρά δημοτικά τέλη για ανύπαρκτες ανταποδοτικές υπηρεσίες. Μετά από 4 χρόνια συνεχών ανεκπλήρωτων υποσχέσεων εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, δηλώνουμε έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ας μην κάνουν τον κόπο να ξαναέρθουν οι εκπρόσωποι του Δήμου και ο κ. Δήμαρχος να ζητήσουν την ψήφο μας. Μας εγκατέλειψαν, υποβιβάζοντας την ποιότητα ζωής μας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Περιμένουμε από τους υποψήφιους Δημάρχους Πατρέων, να πάρουν θέση απέναντι στην απερίγραπτη κατάσταση που βιώνουμε και να τοποθετηθούν υπεύθυνα και δημόσια για το σχεδιασμό τους, σε σχέση και με την πολύπαθη και εγκαταλελειμμένη περιοχή μας".