Νέο ραντεβού δίνουν οι αγρότες της Αιγιάλειας για την Τετάρτη, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει όλοι οι συνδικαλιστικοί του φορείς. 

Συγκεκριμένα οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στην δυτική είσοδο του Αιγίου, στη γέφυρα του Μεγανίτη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την περασμένη Δευτέρα στην νέα εθνική οδό Πατρών Κορίνθου όταν προσπάθησαν να κλείσουν τον δρόμο στο ύψος του βενζινάδικου εμποδίστηκαν από τους αστυνομικές δυνάμεις. 

Πάντως η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής: "Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αιγιάλειας μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 28 Γενάρη στις 12.00 το μεσημέρι στα Βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, ρεύμα προς Πάτρα.

Σε πανελλαδικά συντονισμένη κινητοποίηση η μικρομεσαία αγροτιά κλιμακώνει την πάλη της ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Μετά από την ενημέρωση που έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, προχωρήσαμε σε αποκλεισμό, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, συμβολικά για μία ώρα.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 30-1-19 στην Δυτική είσοδο του Αιγίου στη γέφυρα Μεγανίτη στις 12 το μεσημέρι. Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στον μακρύ και δύσκολο αγώνα που δίνουμε.

Ο οργανωμένος αγώνας είναι μονόδρομος, είναι αυτός που έφερε μέχρι σήμερα αποτελέσματα, έδωσε ανάσα, καθυστέρησε την εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών που ξεκληρίζουν τη μικρομεσαία αγροτιά. Καλούμε επίσης τα σωματεία και τους συλλόγους της πόλης να εκφράσουν αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα για την επιβίωση μας, την συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας, για την τοπική οικονομία και την διατροφική επάρκεια του Ελληνικού λαού".