Το Σουρωτήρι είναι από εκείνα τα μαγαζιά που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς με την παρέα σου!

Μέσα σε ένα χώρο που επικρατεί ζεστασιά, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μοναδικές βραδιές για τον κόσμο που επιλέγει να περάσει την ώρα του εκεί.

Πρώτα απ'όλα, η διακόσμηση σε κάνει να νιώθεις οικεία από το πρώτο λεπτό. Έπειτα περνάμε στο ευχάριστο προσωπικό, που υποδέχεται τους θαμώνες με το χαμόγελο στα χείλη, ενώ η ευγένεια είναι ένα στοιχείο που διακρίνει τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια και αφού έχει δοθεί η παραγγελία, το τραπέζι γεμίζει με μεθυστικές γεύσεις τις όποιες μπορείς να συνοδέψεις με κρασί, τσίπουρο ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου.


Στο Σουρωτήρι, όμως, αρέσει και η μουσική. Η ζωντανή μουσική. Γι’ αυτό και πολλές φορές την εβδομάδα θα μπορέσεις να απολαύσεις τους μεζέδες σου υπό τη μελωδία λαϊκών και έντεχνων ακουσμάτων.

Τις Δευτέρες, στο πάλκο παίρνουν τη θέση τους οι Τρις3άρεστοι. Μια νεανική ανδρική μπάντα που από το πρώτο της live, κέρδισε το χειροκρότημα.

Έτσι, με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω, δημιουργείται μια βραδιά που μένει αξέχαστη. Γι' αυτό το Σουρωτήρι έχει γίνει στέκι...