Άγριο, ελεύθερο, με τα χρώματα αλλά και την τεχνική να εκφράζουν τα συναισθήματα της δημιουργού και ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το τέλος που κερδίζει τις εντυπώσεις, αφήνοντας το δικό του στίγμα αναφοράς. 

Αν υπήρχε ένας τίτλος για την πιο εξπρεσιονιστική τοιχογραφία του 3ου Street Art Festival Patras, θα τον έπαιρνε σίγουρα το δημιούργημα της Christina Angelina που κοσμεί την οδό Πάφου 1 και που πλέον έχει εναρμονιστεί με τον χαρακτήρα της εκεί γειτονιάς. 

Η Αμερικανίδα Street Artist που μας ήρθε στην Πάτρα από την Καλιφόρνια για να πάρει μέρος σε ένα φεστιβάλ που έδωσε χρώμα και έμπνευση σε αυτή την πόλη, μίλησε στην κάμερα για το έργο της.

Την τεράστια αυτή κοπέλα που βρίσκεται πάνω στον τοίχο της πολυκατοικίας που δεν εκφράζει την αρμονία και την ψυχική ισορροπία, αλλά προφανώς έναν χαώδη σύγχρονο κόσμο που μάλλον ταυτίζεται και με τα συναισθήματα της. 

Η δημιουργός, πέρα από το έργο της, μίλησε για το φεστιβάλ, για τους εθελοντές του και για την φιλοξενία που γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι εδώ στην Πάτρα, ευχαριστώντας όλους για την στήριξη που τις έδειξαν όλες αυτές τις μέρες που εργαζόταν στην πόλη μας.

Όσο για το ποια μπορεί να είναι αυτή η κοπέλα που απεικονίζει αυτή η υπέροχη τοιχογραφία; Είναι αγνώστου ταυτότητας, χωρίς όνομα, όπως τόσες και τόσες ψυχές που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. 


Christina Angelina | Artwalk 3 - Patras' Third International Street Festival