Σχεδόν δύο μήνες μετά τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, αναφέρει πως πριν από το τραγικό συμβάν, είχε καταγγείλει ότι υπάρχει στο νησί ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας», συμπλήρωσε.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζητά ο ίδιος.

Όσον αφορά στον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, αλλά και για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, μετά την απολογία του χθες επέστρεψε στη φυλακή. Ο 19χρονος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε ξανά πίσω στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης.