Όλοι για ένας και ένας για όλους. Αυτό δεν ήταν το σύνθημα που έλεγαν ο Ντ' Αρντανιάν με τους συντρόφους του όταν ξιφομαχούσαν και νικούσαν τους κακούς.

Από εκεί πήρε προφανώς το όνομα της μία φωτογραφική ομάδα που αποτελείται από έξι φωτογράφους που προέρχονται από πέντε διαφορετικά μέρη της Πελοποννήσου, την Πάτρα, την Τρίπολη, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και το Άργος. 

Μιλάμε φυσικά για την ομάδα "6.4.1. six.for.one" για την οποία φυσικό της αντικείμενο είναι η καλλιτεχνική αθλητική φωτογραφία. Πρόκειται για μια ομάδα φωτογράφων που μόνο τυχαία δεν είναι κρίνοντας από το ιστορικό της, καθώς έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους διοργανωτές τριαθλητικών αγώνων, αλλά και με γνωστούς εκδοτικούς οίκους, όπως το National geographic Greece.

Η ομάδα αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τον αγώνα που διοργάνωσε την Κυριακή στις 27 Ιανουαρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, στη μνήμη του Μίλτου Γιαννούλη, που έγινε στην Πάτρα. Μέλη της ομάδας αυτής βρέθηκαν την Κυριακή στην Πάτρα και παρακολούθησαν τον αγώνα ιστιοπλοΐας στον οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, από 13 ομάδες συνολικά. 

Τέτοιοι αγώνες αποτελούν "ψωμί στο βούτυρο" των φωτογράφων και τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας έκαναν υπέροχη δουλειά, βγάζοντας πανέμορφες φωτογραφίες, με φόντο τον Πατραϊκό και σε πρωταγωνιστικό ρόλο τις προσπάθειες των αθλητών.

Δείτε 21 φωτογραφίες που αποκαλύπτουν όλη την χαρά της ιστιοπλοΐας και την μαγεία της μέσα σε ορισμένα κλικ.