Συνέντευξη τύπου με θέμα τη διοργάνωση του 2ου Patras International Basketball Gathering  -ενός εκ των κορυφαίων τουρνουά Παίδων (U16) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την τρέχουσα χρονιά- έλαβε χώρα τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στον ξενώνα του ιδρύματος Σταυροπούλου και βάση του προγράμματος ΝΟΥΣ, στον Καστελλόκαμπο.

Στο πάνελ συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος του Προμηθέα Πάτρας, κύριος Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας κύριος Χρήστος Μήλας και ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του Προμηθέα, κύριος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

Το Patras International Basketball Gathering «μεγάλωσε» και μετά την περσινή επιτυχημένη εμπειρία θα φιλοξενήσει φέτος Διεθνές Τουρνουά Παίδων (U16) με την συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Stella Azzura Roma και Προμηθέα Πάτρας, ενώ, παράλληλα, εκπρόσωποι των ομάδων θα πραγματοποιήσουν ομιλίες και θα συμμετάσχουν σε workshop με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μεταξύ ανθρώπων με ειδική τεχνογνωσία πάνω στο μπάσκετ.

Το 2nd Patras International Basketball Gathering θα διεξαχθεί από 1-3 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις των νεόδμητων γηπέδων του Προμηθέα και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα από τους ανθρώπους του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς όλες οι εκδηλώσεις (παιχνίδια του τουρνουά και ομιλίες) θα καλυφθούν ζωντανά μέσω livestreaming.