Παρασκήνιο έχει η υπόθεση τραυματισμού ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Τριών Ναυάρχων που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης και ο λόγος που προχώρησε σε μία τέτοια εγκληματική ενέργεια, όπως έχει καταγγελθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά και στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, είναι γιατί το θύμα φέρεται να απαιτούσε από την εργαζόμενή του να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων το οποίο της είχε καταβάλει. 

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ενώ είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους την υπογραφή της οικειοθελής αποχώρησης της εργαζομένης από την επιχείρηση, με τον φερόμενο θύτη να υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης τον έβρισε χυδαία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του και έτσι πηγαίνοντας στο σπίτι του, πήρε το αεροβόλο και αποφάσισε να πάει ξανά στην επιχείρηση για να τον πυροβολήσει. 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί και στο κεφάλι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος, όπως έχει γράψει το patrasevents.gr, οι καταγγελίες για επιστροφές δώρων των εργαζομένων στους εργοδότες τους ήταν πολλές, τόσο στην Επιθεώρηση Εργασίας, όσο και στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.