Η επικεφαλής της Vogue Anna Wintour κλήθηκε να μιλήσει για την Meghan Markle και δεν έκρυψε την αδυναμία της στο πρόσωπό της. Η Wintour ρωτήθηκε για τη γνώμη της για τη Δούκισσα του Σάσεξ σε ένα νέο βίντεο του «Go Ask Anna» και μίλησε με θερμά λόγια για την ηθοποιό που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Διάβασα κάπου ότι υπήρχαν μέλη του βασιλικού προσωπικού που αναστατώθηκαν που ξυπνά τόσο νωρίς, στις 5 πμ» αναφέρει η Anna Wintour.

«Είναι ένα κανονικό κορίτσι από την Καλιφόρνια που ξυπνά νωρίς και κάνει γιόγκα και διαλογίζεται. Είπαν ότι στέλνει επίσης πολλά γραπτά μηνύματα. Θέλω να πω, τι περίμεναν; Ότι θα έστελνε μηνύματα με περιστέρι; Νομίζω ότι είναι καταπληκτική», τονίζει η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast.

Μιλά επίσης για τον γάμο της Meghan Markle τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτοντας ότι παρά το γεγονός ότι πολλοί σκέφτηκαν ότι το νυφικό Givenchy της πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς "Suits" δεν είχε καλή εφαρμογή, εκείνη το θεωρεί πολύ εντυπωσιακό.

«Τον βασιλικό γάμο παρακολουθούσε ολόκληρος ο κόσμος και νομίζω ότι η επιλογή της ήταν εξαιρετική. Ήταν σοφιστικέ, ήταν κομψό, σοβαρό. Ήταν Αγγλίδας σχεδιάστριας [Clare Waight Keller], η οποία εργάζεται σε έναν γαλλικό οίκο, κάτι που ήταν κατά κάποιο τρόπο μήνυμα προς τον κόσμο: "Ναι, είμαι από κάπου αλλού, αλλά ανήκω εδώ», εξηγεί η Anna Wintour.

«Νομίζω ότι έδειχνε φανταστική. Το γεγονός ότι επέλεξε να περπατήσει στο διάδρομο του ναού μόνη της με έκανε να σκεφτώ ότι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα» προσθέτει. Όσον αφορά τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων για την υποτιθέμενη ρήξη της Markle με την Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Anna Wintour είπε ότι ανεξάρτητα από τις φήμες, οι δύο γυναίκες αντιπροσωπεύουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας. «Νομίζω ότι οι δύο Δούκισσες, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Σάσσεξ, θα κρατήσουν τη βασιλική οικογένεια στην επιφάνεια, ειλικρινά» ανέφερε.