Την αισιοδοξία ότι το 2019 θα είναι μια ακόμα καλή χρονιά για την οικογένεια του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος στην διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής Κλινικής και του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Πάτρα.

Ο κ. Παπαβασιλόπουλος τόνισε πως και το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για το ΟΛΥΜΠΙΟΝ αφού παρά τα clawback και τα rebate, ο τζίρος της εταιρείας αυξήθηκε κατά 5%, στόχος που και για την νέα χρονιά θεωρείται εφικτός. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, σχέδια των οποίων καθυστερεί η πραγματοποίηση λόγω των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών αφού ακόμα παραμένουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας προς έγκριση οι άδειες για την λειτουργία Παιδιατρικής και Καρδιοχειρουργικής Κλινικής αλλά και του Τμήματος της Ακτινοθεραπείας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της εταιρείας Glocal Finance κ. Σπύρος Μαρίνης, ο οποίος αναφερόμενος στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ επεσήμανε την προσπάθεια που από το 2016 πραγματοποιείται από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, η οποία είπε το μεγάλο ΟΧΙ στις Τράπεζες και έκτοτε πήρε την τύχη της εταιρείας στα χέρια της με στόχο το μεγαλύτερο ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα της ΝΔ Ελλάδας να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στην κοπή της πίτας που ακολούθησε τρεις τυχεροί εργαζόμενοι, δύο από την Γενική Κλινική και ένας από το Κέντρο Αποκατάστασης κέρδισαν από μία χρυσή λίρα, ενώ για μια ακόμα χρονιά από τους γιατρούς στάθηκε τυχερός και βρήκε το φλουρί ο Γενικός Γιατρός  Παντελής Πανής.

Η Διοίκηση με απόφαση του Προέδρου θέλοντας να επιβραβεύσει τους καλύτερους εργαζόμενους για την χρονιά που πέρασε, θα προσφέρει σε έξι από αυτούς ως δώρο, ένα ταξίδι  αξίας 1000 ευρώ.