Ο Πατρινός Χάρης Πομώνης είναι γνωστός για τα υπέροχα βίντεο που φτιάχνει, με τις λήψεις του να έχουν κερδίσει βραβεία σε σχετικούς διαγωνισμούς, αλλά και τις εικόνες του να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, διαφημίζοντας τα μέρη και τις ομορφιές της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδος, αλλά και της Ζακύνθου, στο εξωτερικό. 

Στην περίπτωση του Αιολικού Πάρκου και του Παναχαϊκού, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ο Πατρινός ανέβηκε με φίλους του που αγαπούν το snowkite, στην κορυφή του Παναχαϊκού και έβγαλε μαγικά πλάνα, δίπλα στις ανεμογεννήτριες, συνθέτοντας τα σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει την ομορφιά του βουνού, αλλά και το πόσο συναρπαστικό σπορ είναι το snowkite. 

Σωστά ειπώθηκε στα socia media. Το βίντεο θυμίζει κάτι από National Geographic. "Ένα ζευγάρι ski ή μία σανίδα snowboard μία ''ζώνη'' μέσης όπου είναι γαντζωμένος ο αετός και φυσικά έναν αετό και πλέον αποδεσμεύεσαι από την ανάγκη ύπαρξης lift σε κάποια πλαγιά για να κάνεις το αγαπημένο σου άθλημα.

Βασικά δεν είναι πλέον απαραίτητη ούτε η πλαγιά... αφού για να ''τσουλήσεις'' πάνω στο χιόνι το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πνέει κάποιας μικρής έντασης άνεμος" γράφεται στο describe κάτω από το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο youtube. 


Snowkite και… η αδρεναλίνη στα ύψη!!!