Οι χαιρετισμοί στον Ήλιο, γνωστοί ως Surya Namaskar, είναι μια αλληλουχία 12 στάσεων(asanas) του σώματος που συνδυάζουν κίνηση, ρυθμό και αναπνοή. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη ολιστική πρακτική και μια πύλη για την είσοδο στο ενεργειακό τμήμα του σώματος. Έχουν μια ιδιαίτερα θεραπευτική επίδραση στο σώμα και κατά την εκτέλεση τους, ο οργανισμός εφοδιάζεται με ζωτικότητα ενώ παράλληλα, ανανεώνονται τα κύτταρα του μέσω της αναπνοής.Για να αποκομιστούν όλα αυτά τα οφέλη, θα πρέπει η πρακτική τους να είναι κάτι, πέρα από απλό τέντωμα των μυών. συνδυάζουν κίνηση, ρυθμό και αναπνοή. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη ολιστική πρακτική και μια πύλη για την είσοδο στο ενεργειακό τμήμα του σώματος. Έχουν μια ιδιαίτερα θεραπευτική επίδραση στο σώμα και κατά την εκτέλεση τους, ο οργανισμός εφοδιάζεται με ζωτικότητα ενώ παράλληλα, ανανεώνονται τα κύτταρα του μέσω της αναπνοής.
Για να αποκομιστούν όλα αυτά τα οφέλη, θα πρέπει η πρακτική τους να είναι κάτι, πέρα από απλό τέντωμα των μυών.
Σας προσκαλούμε σε ένα δίωρο workshop όπου θα αναλύσουμε εις βάθος, την ευθυγράμμιση της κάθε στάσης, τις τεχνικές αναπνοής και τον συγχρονισμό τους, καθώς και τα σημεία εστίασης του βλέμματος.
Σκοπός είναι, να μετατρέψουμε την άσκηση των asanas, σε έναν αργό χορό συνειδητής κίνησης με την μελωδία της αναπνοής, ώστε όλο το σώμα να λειτουργεί σε αρμονία.
Το workshop απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
κόστος συμμετοχής: Το workshop είναι donation based
Για δηλωσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 6945313434
η με
e-mail: [email protected]