Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ναρκωτικά, σε περιοχές της Ηλείας και κυρίως στα Μακρίσια.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης είναι αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά τις οποίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πλήρως όλα τα στοιχεία που συνέλλεξαν τόσο με φυσικές όσο και με ειδικές ανακριτικές μεθόδους.

Για τη σύλληψη των δραστών, χθες (24-1-2019), στα Μακρίσια Ηλείας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 58 και 53 ετών και ένας 42χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα - που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση της διακίνησης, μεταφοράς, πώλησης και αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Ηλείας κρίθηκαν προφυλακιστέοι σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.