Στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας Ηλείας και σε τρεις μεγάλους στόχους που θέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την περιοχή της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας αναφέρθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Κατσιφάρας στη σύντομη ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια αξιοποιεί το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και τις δυνατότητες των υπηρεσιών για να υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η αξιοποίηση του παλαιού εργοστασιακού συγκροτήματος «Λαδόπουλου», η διαμόρφωση του Πολιτιστικού Πάρκου Αστικού Τύπου σε έκταση 100 στρεμμάτων με επίκεντρο το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας και η προοπτική το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου να καταστεί πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών μέσα από την ανάπτυξη ενός πρότυπου Οικο-Τουριστικού Πάρκου.


Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τονίζοντας ότι με συνέπεια ανταποκρίνεται στο απαιτητικό φυσικό και τεχνικό αντικείμενο που υλοποιείται. Επιδεικνύει ετοιμότητα ακόμη και σε περιπτώσεις με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Καταλήγοντας ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, τονίζοντας: «Συνεχίζουμε σταθερά στο δρόμο της προόδου. Εμπιστευόμαστε τη Δημόσια Διοίκηση, προχωράμε μαζί με στόχο να διαμορφώσουμε ένα νέο αναπτυξιακό περιβάλλον στη Δυτική Ελλάδα».

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Άρσης των Κοινωνικών Ανισοτήτων Αναστασία Τογιοπούλου, ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος, το Προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΔΕ και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.