"Κουκλί" έγινε το γήπεδο του Πετρωτού, δίπλα από το Καρναβαλικό Εργαστήρι της Πάτρας. 

Το γκαζόν είναι έτοιμο και σε λίγο διάστημα από τώρα, όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο υπεύθυνος των δημοτικών γηπέδων, Κώστας Καραγκούνης, "τα ερασιτεχνικά σωματεία και η νεολαία της πόλης θα αγωνίζεται στο πιο σύγχρονο αγωνιστικό χώρο της χώρας μας". 

Είναι γεγονός ότι η δουλειά που έχει γίνει πάνω στο θέμα των αθλητικών υποδομών του δήμου είναι σημαντική. Το 83% των τοπικών ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των ερασιτεχνικών κατηγοριών, χρησιμοποιούν πλέον τα δημοτικά γήπεδα. Από τις 55 ομάδες της πόλης, οι 47 κάνουν χρήση των γηπέδων του δήμου. 

Το έργο που επιτελέστηκε είναι μεγάλο με δεδομένο ότι η κρατική χρηματοδότηση ήταν μειωμένη κατά 62% και η ανταπόκριση από πλευράς Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μηδαμινή όταν της ζητήθηκε, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στις πλάτες του δήμου. 


Οι εργασίες που έγιναν ήταν αμέτρητες, αφού κατασκευάστηκαν κερκίδες, τουαλέτες κοινού, τοποθετήθηκαν ηλιακοί θερμοσίφωνες, περιφράξεις, συντηρήσεις αγωνιστικών χώρων κτλ, ενώ βάφτηκαν όλα τα δημοτικά γήπεδα και δημιουργήθηκαν μικρά ιατρεία με φαρμακεία και προμηθεύτηκαν όλα με απινιδωτές.

Επιπλέον όλες οι ομάδες που χρησιμοποιούν τα γήπεδα για επίσημους αγώνες ή για προπονήσεις, έχουν απαλλαγεί από έξοδα συντήρησης. Οι εργασίες συνεχίζονται από πλευράς δήμου σε γήπεδα όπως των Ροϊτίκων, Σαραβαλίου, Ψαθοπύργου, αλλά και στο γήπεδο 8 επί 8 στο Άνω Καστρίτσι.