Με μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, με τη συμμετοχή 450 συμπολιτών μας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Beer Bar Q, ο όμιλος Inner Wheel Patra Europea γιόρτασε την 95η Επέτειο από την Ίδρυση του Inner Wheel και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ομίλου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Γκοτσόπουλος, Σπύρος Πολίτης, Ήρα Κουρή και Βίβιαν Σαμούρη, πολιτευτές, άτομα από διάφορες Διευθύνσεις του Δήμου Πατρέων, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Τμήμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Πρόεδρος κα Γεροπαναγιώτη έστειλε τις ευχές της.

Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι όλων σχεδόν των εθελοντικών Φορέων και Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη Χρυσούλα Στεφανάκη, το Τζώνη Ανδριόπουλο και το συγκρότημα 15 50.


Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του κοινωνικού προγράμματος του ομίλου που είναι: "Caring for Children with Down Syndrome", "Φροντίδα για τα Παιδιά με Σύνδρομο Down".

Το Inner Wheel, που σημαίνει εσωτερικός τροχός, είναι μια από τις μεγαλύτερες γυναικείες οργανώσεις στον κόσμο, η οποία έχει ως κύριο στόχο την ανθρωπιστική εθελοντική προσφορά προς αυτούς που έχουν ανάγκη. Η οργάνωση αυτή είναι απολιτική, μη κερδοσκοπική, της οποίας τα μέλη είναι σύζυγοι και συγγενείς ροταριανών, αλλά και καταξιωμένα μέλη της κοινωνίας. Σήμερα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο 3.895 όμιλοι σε 103 χώρες.



Για περισσότερες φωτογραφίες: 

Κοπή πίτας & Εορτασμός 95 χρόνων "Inner Wheel Club Patra-Europea" στο Beer Bar Q 20-01-19 Part 1/2

Κοπή πίτας & Εορτασμός 95 χρόνων "Inner Wheel Club Patra-Europea" στο Beer Bar Q 20-01-19 Part 2/2