Είναι γνωστό ότι η Μυρτώ Καμβυσίδη, το κορίτσι που μας ήρθε από την Καλαμάτα και έχουμε αγαπήσει εδώ στην Πάτρα για την ποιότητα της φωνής της και τις αισθαντικές, βαθιές ερμηνείες της σε όλες τις εμφανίσεις της, είτε σε μουσικές σκηνές, είτε σε τηλεοπτικές εκπομπές, διαγράφει εδώ και καιρό την δική της μουσική πορεία. 

Μια πορεία που χαρακτηρίζεται από τις σωστές επιλογές και συνοδεύεται πάντα από το ταλέντο και την δουλειά που έχει κάνει πάνω σε αυτό που μας παρουσιάζει κάθε φορά. Η Μυρτώ, πριν από μερικές μέρες, την Παρασκευή στις 18 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στα τραγούδια λέμε Ναι" και με την ερμηνεία της μάγεψε τόσο αυτούς που ήταν καλεσμένοι στο στούντιο, όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 

Πρόκειται για μία εκπομπή με άρωμα παράδοσης που μας παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος και μας ταξιδεύει από τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θράκη ως τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τη Σμύρνη ως τη μακρινή Αμερική.

Η Μυρτώ Καμβυσίδη έδειξε με τις ερμηνείες της πόσο καλά ξέρει να ταιριάζει στη φωνή της αυτό το άρωμα παράδοσης, συνδυάζοντας το με το λαϊκό, αλλά και το έντεχνο ύφος, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονες δικές της ερμηνευτικές κατευθύνσεις, κάνοντας μας έτσι να δούμε το κάθε τραγούδι από μία άλλη μουσικά "οπτική" και ακουστική γωνία. 

Απολαύστε την:


Μυρτώ Καμβυσίδη - Αερικό


Μυρτώ Καμβυσίδη - Μάτια μου


Μυρτώ Καμβυσίδη - Τα παιδιά της γειτονιάς σου