Η ευρωπαϊκή πρόκληση κορυφώνεται για τον Προμηθέα Πάτρας που φιλοξενεί στο «Δημ. Τόφαλος» τον «τελικό» της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League κόντρα στο Στρασβούργο.

Είναι ένα παιχνίδι που η νίκη απέναντι στη γαλλική ομάδα σφραγίζει, ουσιαστικά, την πρόκριση του Προμηθέα στην επόμενη φάση (των «16») του BCL, ενώ θα αποτελέσει κι ένα αποφασιστικό βήμα για την 2η θέση του Ομίλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την NovaSportsHD2 και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 (00:45), ενώ θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον Sport24Patras 104.1.

Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας της Πάτρας που ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη, αλλά και μια αυθεντική μπασκετική γιορτή. 

Όλοι στην ομάδα έχουν απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τον Προμηθέα στο σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό ραντεβού, με στόχο την νίκη-πρόκριση, που θα μετατρέψει τη βραδιά σ’ ένα πατρινό μπασκετικό πάρτι. Στην προσπάθεια αυτή ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.