Η Ελίνα Κέφη που το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην παρουσίαση μέσα από το Epsilon, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στην μικρή αναδρομή της γύρω από την πορεία της στην τηλεόραση, θυμηθήκαμε και τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία το 1992 που της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στην τηλεόραση, όπως αναφέρει το zappit.

«Ήμουν τόσο μικρή τότε. Ήταν αυτό τόσο ένα παιχνιδάκι για εμένα. Εγώ δεν είχα σκεφτεί τα πάω στον διαγωνισμό ομορφιάς, με παρότρυνε η φίλη μου η Κλεοπάτρα που μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Και λέω άντε να πάω να δω πως είναι. Ήταν όντως μια πολύ ωραία εμπειρία, γιατί από εκεί ξεκίνησα και να δουλεύω μετά. Αν θυμάμαι καλά παρουσιαστές τη χρονιά τη δική μας ήταν η Λίλα Καφαντάρη και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ήδη λίγο καιρό πριν είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως μοντέλο, αλλά το πρακτορείο που ήμουν τότε δεν ήθελε να συμμετέχω στο διαγωνισμό. Από το διαγωνισμό και μετά εγώ ξεκίνησα να δουλεύω στον ΑΝΤ1, στον Πρωινό Καφέ ως μοντέλο και μετά ήρθαν και τα άλλα.

Τότε δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας, η τηλεόραση ήταν στην αρχή και όλοι το βλέπαμε λίγο σαν παιχνίδι. Ειδικά εμείς που ήμασταν και τα μικρότερα κορίτσια, ήταν 5ήμερη εκπομπή αυτό που κάναμε. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις γιατί έχω δουλέψει με τους τοπ του είδους. Και με τη Ρούλα Κορομηλα και με την Ελένη Μενεγάκη και μετέπειτα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν η μετέπειτα γενιά. Αυστηροί με την έννοια ότι ήθελαν τα πράγματα να γίνονται σωστά, ήταν και οι τρεις. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους…