Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την πρώτη της προπόνηση χθες στο ΔΑΚ Άργους με τον νέο της σύλλογο, τον Σ.Δ.Υ. Αργολίδας.

Ο προπονητής Γιώργος Καραπάνος και η πρωταθλήτρια της ομάδας, Ελπίδα Καρκαλάτου την υποδέχτηκαν και έπιασαν αμέσως δουλειά. 

Η «miss survivor» έχει να αγωνιστεί επίσημα περίπου ενάμιση χρόνο αλλά όπως διαπίστωσε και… ο πλέον ειδικός, ο προπονητής δηλαδή, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Πρώτος της αγώνας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 10 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ εκεί όπου ο ΣΔΥ Αργολίδας με αυτά τα δυο κορίτσια, την Ελπίδα Τόκα και την Ειρήνη Γεωργαλά θα επιδιώξει τον πανελλήνιο τίτλο στη σκυταλοδρομία 4χ400μ. αλλά και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο,που έχει με 3.47.72 ο ΠΓΣ από το μακρινό πλέον 2002.

Η Δαλάκα θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες κοντά στους αγαπημένους της γονείς στην Κατερίνη, από όπου και κατάγεται. Δεδομένου πως έμεινε κατενθουσιασμένη από την υποδοχή, τις εγκαταστάσεις, τον τόπο, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αργολίδα. 

Οι στόχοι της είναι υψηλοί: συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στο Μπρούνο Ζάουλι αλλά κυρίως παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα τον προσεχή Σεπτέμβριο. Και επίσης να αγωνιστεί σε διεθνή μίτινγκ.

Έχει βάλει πολύ υψηλά τον πήχη. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, ο κ.Καραπάνος «τρίβει τα χέρια του» και όλοι μαζί θα προετοιμασθούν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις. Μετά την πρώτη προπόνηση ο τεχνικός με τις δυο αθλήτριες επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών.


Πηγή: argolikeseidhseis.gr