Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το γνωστό Πατρινό φωτομοντέλο, Χριστιάνα Γεωργοπούλου. 

Η καλλονή από την Πάτρα που το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της, έχει γίνει μητέρα ενός παιδιού και όπως ήδη είχε γράψει το patrasevents.gr προετοιμαζόταν για να παντρευτεί τον σύντροφο της, τον Μάρκο Κωνσταντίνου, με τον οποίο διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο. 

Ο γάμος αυτός έγινε στην Πάτρα, τον περασμένο Σεπτέμβρη, μέσα σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών, με λίγους καλεσμένους. Το μυστήριο τελέστηκε σε ξωκλήσι στο Δρέπανο και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε ιδιωτική έπαυλη. Το ερωτευμένο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και οι φίλοι με τους συγγενείς ευχήθηκαν να είναι πάντα αγαπημένοι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την τέλεση του γάμου, πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού γιου του αγαπημένου ζευγαριού. Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου που στην καριέρα της έχει φορέσει δεκάδες νυφικά επώνυμων οίκων λόγω του επαγγέλματος της, στον γάμο της ήταν πιο όμορφη από ποτέ. 


Φορούσε ένα νυφικό που ράφτηκε εξ΄αρχής στο χέρι από τις σχεδιάστριες και κουμπάρες της Βασιλική και Μαριάνα Κατσούρα που έχουν ατελιέ στη Λάρισα. Το νυφικό φτιάχτηκε από γαλλική δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski, ενώ το σχέδιο επιμελήθηκε η Βασιλική.

Η Πατρινή καλλονή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν έπεσαν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον τίτλο ως το "ομορφότερο μοντέλο της Ευρώπης" το 2016. Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί με αξιόλογους σχεδιαστές όπως: Μιχάλης Ασλάνης, Kathy Heyndels, Vasilios Kostetsos και Μάκης Τσέλιος. 

Το ταξίδι της στον χώρο της μόδας ξεκίνησε στα «Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2010», όπου κέρδισε τον τίτλο της «Β’ Miss Πελοπόννησος» ενώ έχει σπουδές στα τουριστικά και πτυχίο αγγλικών, γαλλικών, μπαλέτου και πιάνου. Πλέον έχοντας αφήσει τα φώτα της μόδας και τις πασαρέλες ρίχνει το βάρος της στην οικογένεια της και στην ανατροφή του γιου της.