Έφυγε από την ζωή η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Καββαδία σε ηλικία 86 ετών. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας

Η εκλιπούσα που είχε χάσει προ 3 ετών τον σύζυγο της Παναγιώτη Καββαδία και ήταν μητέρα της Διοικητικής διευθύντριας του Ωδείου του Καλλιτεχνικού Ομίλου της Πολυφωνικής Χορωδίας και αναπληρώτριας καλλιτεχνικής διευθύντριας της Πολυφωνικής Έφης Καββαδία – Ζέρβα.

Η κηδεία της Κωνσταντίνας Καββαδία θα τελεστεί την Τετάρτη 23/1/2019 στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Η ανακοίνωση της Πολυφωνικής

"Επειδή η ζωή μας έχει ασφαλώς ευχάριστες, πλην όμως και τις δυσάρεστες πλευρές της, με ειλικρινή λύπη ανακοινώνουμε, πως έφυγε από τη ζωή, μερικές ώρες πριν, η Κωνσταντίνα Καββαδία, μητέρα της Διοικητικής Διευθύντριας του Ωδείου μας και Αν/τριας Καλ/κής Δ./ντριας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ,΄Εφης Καββαδία - Ζέρβα, γιαγιά της Ήρας και της Νάντιας, καλλιτεχνικών στελεχών του Οργανισμού μας και πεθερά του Φώτη Ζέρβα, που διατέλεσε μέλος του Δ.Σ.

Η ίδια μάλιστα, όπως και ο αείμνηστος σύζυγος της, υπήρξαν επί σειρά ετών τακτικά μέλη της Πολυφωνικής.

Ο Παντόδυναμος Κύριος, ας αναπαύσει την ψυχή της, στους δε οικείους της να χαρίζει υγεία και ότι επιθυμητό στη ζωή τους. Θερμά συλλυπητήρια στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!" αναφέρει η ανακοίνωση της Πολυφωνικής.