Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας με την αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Ιωάννη Κοντού, δασκάλου 55ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αχαΐας, συνήλθε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 21/1/2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας και αποφάσισε, εκτιμώντας την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του, ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας με την αναγγελία του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου Ελένης Μαζαράκη, Διευθύντριας 3ου Δημοτικού Κ. Αχαΐας που επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αχαΐας, συνήλθε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 21/1/2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας και αποφάσισε, εκτιμώντας την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά της, ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.
  2. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπόντος.