Μετ' εμποδίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, αφού η συνεχής βροχόπτωση έγινε η αιτία να αλλάξουν τα σχέδια του δήμου.

Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 21:30, δηλαδή με μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με δημιουργούς του Καρναβαλιού, ενώ στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή εκπρόσωποι βραβευμένων πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού» και το χορευτικό τμήμα του δήμου Πατρέων.

Κατόπιν η παρουσιάστρια της τελετής, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, κάλεσε στην σκηνή τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκο Χρυσοβιτσάνο και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του Καρναβαλιού, λέγοντας τα εξής:

«Δεν μας σταματά τίποτα, είμαστε παντός καιρού. Το Πατρινό Καρναβάλι αναδεικνύει ξανά την δύναμή του. Είμαστε οι καλύτεροι και παλεύουμε σε όλα τα μέτωπα, με όποιες συνθήκες και αν επικρατούν. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε το καλύτερο Καρναβάλι της χώρας. Οι νέοι και οι νέες, τα πληρώματα του "Κρυμμένου Θησαυρού", η ψυχή του Καρναβαλιού, είναι η ψυχή της πόλης μας. Συνεχίζουμε. Είμαστε οι καλύτεροι και μπορούμε».

Λόγω της βροχόπτωσης δεν παρουσιάστηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ η τελετή έληξε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.


Σε αυτό το κλίμα, οι Πατρινοί παρουσίασαν τα όσα είδαν μέσα από τους φακούς τους στα Social Media, αποδεικνύοντας πως οι πολίτες της στηρίζουν τον μεγαλύτερο θεσμό της πόλης, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων ή οργάνωσης των φορέων.

Όταν υπάρχει εξάλλου κέφι και διάθεση όλα γίνονται...


φωτο - kwstis_politis

φωτο - kwstis_politis


φωτο - kostantinos.arvanitis

φωτο - kostantinos.arvanitis


φωτο - ortentzio

φωτο - ortentzio


φωτο - vaggelis.stam

φωτο - vaggelis.stam


φωτο - naomichri12

φωτο - naomichri12


φωτο - theokom2017

φωτο - theokom2017


φωτο - sarigiannis_photography

φωτο - sarigiannis_photography