Ψηφίστηκε, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, όμως, αν εξαιρέσεις το τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα, εδώ και κάτι μήνες δηλαδή, παραμένει κλειστό. 

Ο λόγος για το λαϊκό εστιατόριο του δήμου, στην περιοχή Ταραμπούρα, στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλείκων που ήταν να γίνει ένας χώρος που θα αποτελούσε ένα στέκι για τους πολίτες της πόλης, ένα καταφύγιο αναψυχής στο οποίο θα μπορούσαν να έβρισκαν ένα μέρος για να απολαμβάνουν τον καφέ τους δωρεάν (ή με ένα συμβολικό ποσό) και να προχωρούν σε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις οι δεκάδες άνεργοι πολίτες και τα λαϊκά στρώματα της αχαϊκής πρωτεύουσας που έχουν υποστεί τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών. 

Από τότε όμως που ψηφίστηκε όχι μόνο το στέκι αυτό δεν έχει ανοίξει, αλλά όπως φαίνεται και μέσα από τις εικόνες που ανέβηκαν από τον Ανδρέα Αποσκίτη, στην σελίδα "Πάτρα Αυτά που δεν λέγονται", δεν έχει γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Οπότε οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα έχουν μείνει χωρίς στέκι. Θα κάνουν πράξη άραγε τις υποσχέσεις τους οι αρμόδιοι του Δήμου; 

Δείτε φωτογραφίες: