Είναι ένας καλλιτέχνης ξεχωριστός που εδώ και χρόνια ακολουθεί την δική του μουσική διαδρομή, διαγράφοντας μία αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία, έχοντας έτσι μοναδικούς θαυμαστές που τον αγαπούν για τα τραγούδια και την μουσική του. 

Ο λόγος για τον Χρήστο Θηβαίο που το βράδυ της Παρασκευής έδωσε μία υπέροχη συναυλία στην Πάτρα, στον χώρο της ΓΙΑΦΚΑ. Ο Χρήστος Θηβαίος κατάφερε να παρασύρει το κοινό στον κόσμο των τραγουδιών του, να το συγκινήσει μέσα από την ερμηνεία του, αλλά και να το κάνει να σιγοτραγουδήσει μαζί του. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που στην Πάτρα έχει πολλούς φίλους που θαυμάζουν την μουσική του, τραγούδησε αρκετά από τα τραγούδια που έχει λατρέψει ο κόσμος, αλλά και άλλα πιο άγνωστα που όμως εκφράζουν έναν διαφορετικό συναισθηματικό κόσμο και ξεχωρίζουν γιατί παραπέμπουν στο χαρακτηριστικό ύφος του Χρήστου Θηβαίου το οποίο έχει αγαπηθεί. 


Ο ίδιος, άλλωστε, είναι πιστός στην πορεία που έχει ξεκινήσει και απέδειξε ότι μπορεί με τα τραγούδια του, αλλά και τις live εμφανίσεις του, όχι μόνο να μας ταξιδεύει, αλλά και να μας διασκεδάσει, προσφέροντας στο κοινό του υπέροχες μουσικές στιγμές που σίγουρα μένουν στο μνήμη, αλλά και στις καρδιές. Εκεί δηλαδή που απευθύνεται η μουσική του. 

Μαζί του σε αυτή την υπέροχη συναυλία που διοργάνωσε ο Mojo Live μαζί με την ΓΙΑΦΚΑ ήταν o Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Οι φωτογραφίες είναι της Μαριλίας Βασιλακοπούλου που έδωσε το παρών στη συναυλία.