Για τέσσερα απολαυστικά επεισόδια, ο Λευτέρης Ελευθερίου, θα εμφανίζεται στην κωμική σειρά του ALPHA, «Το σόι σου» προκαλώντας μεγάλες ανατροπές.

Το πρώτο θα προβληθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, όπου θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά το βαφτιστήρι της Αλεξάνδρας, τον Κρητικό Μάνθο, που έρχεται στην Αθήνα με την επιθυμία να τον παντρέψει η νονά του.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, που ενσαρκώσει αυτόν τον ρόλο, αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή του. 

«Θα συμμετέχω σε τέσσερα επεισόδια με την οικογένεια Τριαντάφυλλου, με αυτούς συνδέομαι. Αναζητούσαν έναν Κρητικό και με ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος για τον ρόλο. Μάλιστα, μου έδωσαν το ελεύθερο να βάλω και δικά μου στοιχεία! 

Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και χάρηκα πολύ με την πρόταση. Δέχθηκα αμέσως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για το πώς προέκυψε η συνεργασία.

Μιλάει για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τονίζοντας:

«Ο Μάνθος είναι γεννημένος στην ορεινή Κρήτη και ασχολείται με την κτηνοτροφία. Ο τρόπος ζωής του είναι, δηλαδή, εντελώς αντίθετος με αυτόν της Αλεξάνδρας». 

Παράλληλα, υπογραμμίζει:

«Έχουμε φοβερές σκηνές με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Θα συμβούν πολλά. Το σενάριο είναι πολύ καλογραμμένο από τον Νίκο Μήτσα». 

Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα; 

«Το κλίμα ήταν εξαιρετι-κό. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Ορκόπουλο και φυσικά και με τους νεότερους συναδέλφους. Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και είχαμε μία οικειότητα παραπάνω. Με καλοδέχθηκαν όλοι οι ηθοποιοί και αγάπησα πολύ τον χαρακτήρα που υποδύομαι», τονίζει ο Λευτέρης Ελευθερίου στο My TV, ενώ συμπληρώνει:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμπορεύομαι με ανθρώπους που ξεκινήσαμε μαζί, όπως με τον σκηνοθέτη Σταμάτη Πατρώνη»
Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε ξανά στη σειρά, αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό, αναφέροντας: «Δεν ξέρω αν θα υποδυθώ ξανά τον Μάνθο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, θα είναι μία ωραία εξέλιξη πάντως».